ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

synergates

Στην Επισκευές Πλυντήρια Αθήνα δεσμευόμαστε πλήρως να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες επισκευής πλυντηρίων. Προσφέρουμε επισκευή πλυντηρίων και προληπτική συντήρηση στην Αθήνα. Οι συνεργάτες τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι, ασφαλισμένοι και ελέγχονται συνεχώς. Χάρη στους καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς μας, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τις περισσότερες επισκευές κατά την πρώτη επίσκεψη στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Κάθε επισκευή υποστηρίζεται με πλήρη εγγύηση ενός έτους.

Οι συνεργάτες μας τεχνικοί πλυντηρίων είναι:

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης πλυντηρίου πιο προσιτές, αποτελεσματικές και εύκολες στην τσέπη για τους πελάτες μας. Οι συνεργάτες τεχνικοί πλυντηρίων είναι μια ομάδα επιδέξιων, εξειδικευμένων, έμπειρων και έμπιστων επαγγελματιών που εργάζονται συνεχώς για να εξασφαλίσουν την 100% ικανοποίηση των πελατών  μας.

Έχουμε κάνει τη ζωή των πελατών μας ευκολότερη απλοποιώντας τη διαδικασία επισκευής και συντήρησης πλυντηρίων. Η έγκαιρη παράδοση και οι ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά είναι μερικά από τα άλλα προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε αγορά χρησιμοποιώντας την Επισκευές Πλυντήρια Αθήνα για τις ανάγκες του πλυντηρίου σας.

Η τιμιότητα και η εξυπηρέτηση πελατών είναι η πολιτική μας

Η νούμερο 1 πολιτική μας είναι η εξυπηρέτηση πελατών και ειλικρινείς συμβουλές για όλες τις επισκευές που χρειάζεστε με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε εάν θα επισκευάσετε ένα πλυντήριο ή όχι, ειδικά εάν βλέπουμε ένα ακόμη πιθανό πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Δεν διορθώνουμε μόνο ένα πρόβλημα και σας αφήνουμε με ένα άλλο.

Εργασία χωρίς επιπλέον χρέωση

Δεδομένου ότι δεν χρεώνουμε επιπλέον για την εργασία μας, η υπηρεσία επισκευής πλυντηρίου είναι μια πολύ οικονομική λύση για τους πελάτες μας. Οι πελάτες πρέπει να καλύψουν μόνο το κόστος οποιωνδήποτε ανταλλακτικών απαιτούνται μαζί με την επίσκεψη.

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων, δίνουμε εκπτώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις όπου δεν είναι πλέον βιώσιμο να διορθώσετε το παλιό σας πλυντήριο, ώστε να μην πληρώσετε ραντεβού εφόσον δεν έγινε η επισκευή του πλυντηρίου.

Αν χρειάζεστε επισκευή πλυντηρίου στην Αθήνα, τηλεφωνήστε στο 2130905876 και ζητήστε προσφορά! Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλες τις ημέρες του χρόνου!

Οι συνεργάτες τεχνικοί μας είναι:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares